Groot Graafboek


kinderboek

Groot Graafboek bestellen?

Het Groot Graafboek is te koop bij diverse boekenwinkels voor € 9,50

Of koop het boek bij ons!
• Je kunt het boek ophalen in ons atelier. Adres: Rodenrijselaan 33a, Rotterdam. Prijs: € 9,50
• We kunnen het boek ook voor je verzenden. Prijs inclusief verzendkosten: € 14,50

Wil je dat we het boek voor je signeren en/of een persoonlijke boodschap voor je in het boek schrijven? Dat kan! Laat het ons weten.

Stuur een mail met je bestelling naar info@victorgrafischontwerp.nl

Kijk op de facebook pagina van het Groot Graafboek

Groot Graafboek is een kinderboek vol spannende avonturen, bijzondere archeologische vondsten en grappige weetjes over de aarde en de natuur.

Met veel plezier hebben we samen met Hans Post gewerkt aan ons eigen kinderboek; een verhaallijn bedenken; een stijl ontwikkelen en illustraties ontwerpen. We zijn trots op dit boek dat we in eigen uitgave hebben uitgebracht. 

Het verhaal gaat over twee kinderen die stiekem op zoek gaan naar schatten en kriebelbeestjes in de bouwput van de Markthal. Daar vinden de twee kinderen een echte schedel. In hun droom graven ze nog veel verder, dwars door de aarde. Ze beleven allerlei spannende avonturen. Uiteindelijk komen ze in China weer boven de grond. Op hun weg komen ze allerlei vondsten, dieren, botten van dieren en verschillende aardlagen tegen.

Door samenwerking met BOOR (oudheidkundig onderzoek Rotterdam) en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam hebben we heel veel mooie vondsten in ons boek kunnen gebruiken. Het boek is zo een combinatie geworden van een spannend verhaal en leuke feiten over archeologische vondsten en natuurhistorische weetjes.

naar idee van: Hans Post, Marjolein Haspels en Zohra Noordam (Victor! grafisch ontwerp)

auteur: Hans Post

illustraties en vormgeving: Marjolein Haspels en Zohra Noordam (Victor! grafisch ontwerp)

06 44196232