Handboek voor de gelukkige leerkracht

ism Kind en Onderwijs Rotterdam en pabo In Holland

Opdrachtgever: Kind en Onderwijs Rotterdam, pabo In Holland 
Jaar: 2018
Uiting: Werk- & doeboek, oplage 2000 stuks

www.kindenonderwijs.nl

Anne Schipper (directeur basisschool Juliana van Stolberg) over onze samenwerking: 
"Het eindresultaat is een eigenzinnige publicatie met een unieke uitstraling die precies past bij de boodschap die wij wilden uitdragen. Kortom, een zeer professionele samenwerking, die vanaf het eerste ontwerp tot en met de distributie bij deze vormgevers in uitstekende handen was! "  lees verder >>

In opdracht van Kind en Onderwijs Rotterdam en pabo In Holland hebben we het 'Handboek voor de Gelukkige Leerkracht' ontworpen. 

In dit handboek staan de resultaten van ruim twee jaar intensieve samenwerking tussen pabo InHolland en Stichting Kind en Onderwijs. Het is bedoelt voor pabo studenten, beginnende leerkrachten, maar ook voor wie al langer voor de klas staat. Dit handboek bevat praktische opdrachten en suggesties om met de theorie aan het werk te gaan in de praktijk. Dit handboek is ook bedoeld om met elkaar in gesprek te kunnen gaan over de verschillende onderwerpen. 

Aan ons werd gevraagd om een speels, uitnodigend werk- en doeboek te maken voor pabo studenten en (beginnende) leerkrachten. Die niet zou verdwijnen in de boekenkast, maar die je er regelmatig op na slaat om in te kijken en opdrachten uit te doen. 

Om dit te realiseren hebben we meegedacht over welke soorten artikelen er in het boekje zouden komen, passend bij de onderwerpen die aan bod zouden komen. Het boekje hebben we in een speelse, verfrissende, activerende, uitnodigende stijl ontworpen. Bij de artikelen hebben we bijpassende illustraties gemaakt.

06 44196232