Boekfiets

huissstijl voor een project ter bevordering van taalontwikkeling

Opdrachtgever: Stichting Aanzet
Jaar: 2018
Uitingen: huisstijl, logo, bedrukking boekfietsen en parasol, flyers, boekenleggers, bedrukking schorten, etc.

Stichting Aanzet

Stichting Aanzet wil met het project 'Boekfiets' een aantrekkelijk en speels taalaanbod creëren waardoor kinderen en ouders plezier krijgen in (voor)lezen. Toen we hoorden over dit initiatief waren we meteen enthousiast en wilden we graag onderdeel zijn van dit project. We vinden het belangrijk dat kinderen en ouders nog meer gaan (voor)lezen, omdat dit heel goed is voor de taalontwikkeling van het kind en het daardoor zijn of haar mogelijkheden in de toekomst vergroot.

Met veel plezier hebben wij voor dit prachtige initiatief een vrolijk en aansprekende huisstijl ontwikkelt. Als je de boekfiets ziet staan dan krijg je meteen zin om mee te doen!

De Boekfiets is een opvallende bakfiets die is uitgerust met allerlei materialen om het (voor)lezen te bevorderen, zoals; boeken, spelletjes, knutselspullen en kleden om op te zitten. De vrijwilligers van de Boekfiets rijden wekelijks naar scholen, peuterspeelzalen, kinderopvang, wijkcentra, bibliotheken, speeltuinen en andere openbare plekken waar zij binnen en buiten kunnen voorlezen. 

We vinden het altijd erg leuk om met de huisstijl die we hebben ontwikkelt verschillende uitingen voor het project te kunnen ontwerpen. En bij dit project was het extra leuk omdat we ook de bedrukking voor de grote bakfietsen met parasols mochten ontwerpen. Ook hebben we een aantal andere grafische uitingen voor dit project ontworpen, zoals flyers, boekenleggers en schorten voor de vrijwilligers.

06 44196232