Chinees Cultuurplein


educatief materiaal China

Opdrachtgever: Chinees Cultuurplein
Jaar: 2020
Uitingen: logo, huisstijl, illustraties

www.chineescultuurplein.nl

Volg je het vak Chinees op het Voortgezet Onderwijs? Of ben je docent Chinees en ben je op zoek naar ideeën voor je les? Dan kun je terecht op de website www.chineescultuurplein.nl

Hier vind je informatie over diverse onderwerpen mbt China, bijvoorbeeld geschiedenis, literatuur, de Chinese samenleving en nog heel veel meer. Ook vind je er leerdoelen, tips voor opdrachten en vragen.

Met veel plezier hebben wij voor het Chinees Cultuurplein een logo en huisstijl ontworpen. Ook hebben we voor de zes hoofdonderwerpen een mooie illustratie gemaakt in onze collagestijl. We zijn op zoek gegaan naar mooie patronen en structuren die passen bij China, zoals bamboe, rijstpapier, Chinese stof etc. In combinatie met het kleurenpallet hebben we dit zo vormgegeven dat het een jeugdige sfeer heeft en bij China past.

Voor de achterlaag van de website hebben we een illustratie gemaakt van een Chinees landschap (Guilin, de Li rivier en de Karst bergen). Ook dit hebben we in onze collagestijl ontworpen, zodat het een mooi geheel vormt met de illustraties.

06 44196232