Montfort College


huisstijl middelbare school Rotterdam Zuid

Opdrachtgever: Montfort College
Jaar: 2015 - heden
Uitingen: huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, informatiefolder, flyers, posters, presentatiewand, banners, opendag-spel, kluisnummers, bewegwijzering, etc.

www.montfortcollege.nl

Het Montfort College is een middelbare school voor mavo, havo en vwo. Zelf keuzes maken, thuiswerkvrij en veel aandacht van goed opgeleide leerkrachten zijn belangrijke speerpunten. Zo heeft de school een inclusief rooster wat inhoudt dat de kinderen op school hun huiswerk maken en zelf keuzes kunnen maken in een aantal extra vakken die ze volgen. Daarnaast is er ook aandacht voor extra taalvakken, zoals Chinees en ABC English.

Sinds 5 januari 2016 zijn ze gevestigd in een nieuw gebouw op Rotterdam Zuid. Met deze verhuizing hebben ze ook gekozen voor een frisse nieuwe huisstijl, die wij voor ze hebben ontworpen.

We hebben de huisstijl doorgevoerd in een aantal elementen voor de inrichting van het nieuwe pand, zoals de bestickering van de entree, beschildering van de trappenhuizen, kluisnummers en de bewegwijzering.

Met regelmatig voeren wij de huisstijl door in diverse grafische uitingen, zoals briefpapier, visitekaartjes, informatiefolder, posters, banners, presentatiewand, spandoeken, etc.

Het is erg fijn om de huisstijl die we hebben ontwikkeld voor het Montfort College door te kunnen voeren in heel veel verschillende uitingen, waardoor de school een duidelijk, professioneel en herkenbaar gezicht krijgt.

06 44196232