Aanbevelingen van onze opdrachtgevers

Ben je benieuwd wat opdrachtgevers van onze samenwerking vonden? 
Lees hieronder de aanbevelingen van een aantal van onze opdrachtgevers.

Natuurspeeltuin de Speeldernis

"Ik werk al jaren heel graag met Marjolein en Zohra van Victor! Hun kleurrijke ontwerpen en de creativiteit die van de vormgeving afspat, passen altijd goed bij de verwachtingen die ik heb over de diverse (drukwerk) uitingen.
Overleggen die t.b.v. een goede afstemming plaatsvinden, ervaar ik altijd als erg prettig, mede door de informele sfeer. M & Z brengen dikwijls zelf goede ideeën in en denken mee over oplossingen, hoe bepaalde boodschappen voor het voetlicht te brengen."
Carolien Ruigrok (Directeur Natuurspeeltuin de Speeldernis & NME centrum)

Kind en Onderwijs Rotterdam

'Hoe kunnen we de opbrengsten van ruim twee jaar intensieve samenwerking tussen Pabo InHolland en Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam zodanig boekstaven dat alle betrokkenen van het innovatieve onderwijsproject meer dan tevreden zijn?' Het antwoord op deze prangende vraag gaf Victor! grafisch ontwerp op overtuigende wijze. Creatief en communicatief in de hoogste versnelling hebben Zohra en Marjolein in een aantal bijeenkomsten met ons als redactie de juiste vormgeving bedacht bij onze inhoud. Het eindresultaat is een eigenzinnige publicatie met een unieke uitstraling die precies past bij de boodschap die wij wilden uitdragen. Kortom, een zeer professionele samenwerking, die vanaf het eerste ontwerp tot en met de distributie bij deze vormgevers in uitstekende handen was! 
Anne Schipper (Directeur BO Juliana van Stolberg Rotterdam)

Belasting & Douane Museum

"Wij hebben de samenwerking met Victor! als enorm prettig ervaren. Marjolein en Zohra hebben goed gekeken naar onze huisstijl en gezocht naar een passend geheel met de vormgeving voor het schoolprogramma Betrapt! Speels en toch in lijn met de uitstraling van het museum."
Hanneke Hoogendijk (Hoofd Educatie bij het Belasting & Douane Museum)

06 44196232