Victor! grafisch ontwerp
concept, ontwerp en educatie

Victor! grafisch ontwerp is een enthousiast, ervaren en betrokken grafisch ontwerp bureau. We denken graag mee aan het concept van een project, om zo met elkaar tot bijzondere en passende visuele grafische uitingen te komen.

De projecten die we doen bevinden zich voornamelijk in de kunst en cultuur sector. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in de vormgeving en inhoud van educatie projecten voor o.a. musea en diverse lespakketten voor op scholen. Enthousiasme en een sterke inhoud zijn voor ons belangrijke begrippen, die je dan ook terug ziet in de samenwerking met ons en in het eindresultaat.

Marjolein Haspels en Zohra Noordam hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie grafisch ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie, een samenwerking die nog steeds heel vruchtbaar is. Ze wonen en werken in Rotterdam, het grafisch ontwerpbureau is gevestigd op de groene Rodenrijselaan in Rotterdam-Noord.

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerp bureau die sterk is in het meedenken van een concept en spreekt onze stijl je aan? Neem dan contact met ons op! Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

Bekijk hieronder ons portfolio. Klik op de foto's voor meer informatie.

Kind & Onderwijs Rotterdam

"Het eindresultaat is een eigenzinnige publicatie met een unieke uitstraling die precies past bij de boodschap die wij wilden uitdragen. Kortom, een zeer professionele samenwerking, die vanaf het eerste ontwerp tot en met de distributie bij deze vormgevers in uitstekende handen was! " 

Meer lezen >>

Belasting & Douane Museum

"Wij hebben de samenwerking met Victor! als enorm prettig ervaren. Marjolein en Zohra hebben goed gekeken naar onze huisstijl en gezocht naar een passend geheel met de vormgeving voor het schoolprogramma Betrapt! Speels en toch in lijn met de uitstraling van het museum."

Meer lezen >>

Zohra Noordam

Marjolein Haspels

06 44196232