Victor! grafisch ontwerp
concept, ontwerp en educatie

Victor! grafisch ontwerp is een enthousiast, ervaren en betrokken grafisch ontwerp bureau. We hebben veel ervaring met het ontwerpen van educatie voor kinderen.

Graag nemen we kinderen mee op een ontdekkingstocht waardoor hun nieuwsgierigheid en leergierigheid geprikkelt wordt. Natuur en geschiedenis vinden wij belangrijke onderwerpen om kinderen mee in aanraking te laten komen. En zich zo bewust te laten worden van de wereld om hen heen.

Met veel plezier maken we avontuurlijke ontwerpen die er speels, vriendelijk, uitdagend en tot in detail verzorgd uitzien. We denken graag samen met andere partijen en organisaties na over mooie nieuwe educatieve projecten.

Marjolein Haspels en Zohra Noordam hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie grafisch ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie, een samenwerking die nog steeds heel vruchtbaar is. Ze wonen en werken in Rotterdam.

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerp bureau die sterk is in het meedenken en spreekt onze stijl je aan? Neem dan contact met ons op! Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

Kind & Onderwijs Rotterdam

"Het eindresultaat is een eigenzinnige publicatie met een unieke uitstraling die precies past bij de boodschap die wij wilden uitdragen. Kortom, een zeer professionele samenwerking, die vanaf het eerste ontwerp tot en met de distributie bij deze vormgevers in uitstekende handen was! " 

Meer lezen >>

Belasting & Douane Museum

"Wij hebben de samenwerking met Victor! als enorm prettig ervaren. Marjolein en Zohra hebben goed gekeken naar onze huisstijl en gezocht naar een passend geheel met de vormgeving voor het schoolprogramma Betrapt! Speels en toch in lijn met de uitstraling van het museum."

Meer lezen >>

Zohra Noordam

Marjolein Haspels

06 44196232